How to work home without kasambahay

Can you help me mommies how can you manage your home if you have a 8 months old and a 8 years old?? How you go to grocery? How do you clean your home? How do you make time for yourself? Its hard for me to have kasambahay as my 8 years old answers back to my household help. Can you give me the best advice you can give me i need help whether i do this alone or get another help

12 Replies

Mas mahirap Sa akin mommy ksi I have a 1yr old and a new born baby. Kapag uuwi asawa KO Sa Gabi dadaan na sxa Sa palengke para mamili. Kapag tulog ang mga babies KO Don na ako gagawa ng gawaing bahay..