Baby masih xnak pusing

Help momies….Sy dh 35w. And bila check baby msih xnk pusing. Due date sma dgn kakak sy tp baby dia dh pusing. Sy tak. Dh la rumah ats xde tangga dh naik turun tangga pn still xnk turun. (Xkrap) ke sbb xkerap naik turun sbb sllu dlm smggu 2/3x je turun. Sbb baby 1st dlm high risk age tu yg berjaga. Last2 baby nk dduk lama plak dlm prut. Baby dh stat besar doc ckp ssh nak pusing nti. So expact utk ceaser 😭. Mahal wo nak kne sdiakan duit. Ada cara ke nak bg baby pusing cpt. Yoga dh buat tp cm xmnjadi jgk 🥲

2 Balas

Sy dah 37w lebih pun baby x engage.. sy dh jln byk pun kdg byk masuk laluan lps tu dia naik balik..masih aktif bergerak.. tp sy start buat squat, nmpk ada kesan. Blh golek2 atas gym ball.. sujud lama².. dan kerapkan bersama suami. Kdg² sis, baby masa nak bersalin tu mmg tiba² je dia engage.. doa la selalu n ckp dgn baby pujuk2 dia cpt turun laluan ya

bnykkan bersujud