dreamfeed

help.. my 3 months old baby suddenly refuse to feed.. he only will eat when he in the middle of falling asleep. why and how can i fix it ? #firstbaby #Noexperience

45 Balas

anak saya tak nak minum susu formula. berat 4.18kg. sepatutnya umur 3 bulan dah 6kg. saya mati akal nak buat apa. dah makan tauhu, tempe, sup lobak putih, minum susu. saya rasa serba salah pada anak saya. sebab badan saya kurang susu 😭

6mo ago

Sis try minum rendaman air kurma merah kering+longan kering...bubuh air panas dlm termos,campak longan kering+kurma merah kering+gula sikit..tutup n biar stgh jam,dh blh minum..Insyaallah susu akan byk..bhn2 tu kt supermarket bsr cam mydin/lotus blh jumpa,tak pun ecoshop pon ada jual...