mirepoix, cbb dan cfs

Heloo mummies, anak saya nak masuk 7bln dah dlm beberapa hari. Jadi sy nak tanya diantara ke tiga2 di atas apekah perbezaan nya. Dan yg mn elok satu perlu dibt utk bby 7bln , Sbb sy tgh konfius ketiga2 ni.

2 Balas

hai mum.cbb dan cfs sama je..mummy boleh buat salah satu je.mirepoix wajib..hehe kalau mummy taknak buat cbb atau cfs boleh try serbuk perasa ni. saya ada jual. Boleh whatsapp saya di http://www.wasap.my/60175660392/Nakbabyfood

Hi mom, kalau ada facebook boleh join group makanan bayi, kat situ ramai share ilmu makanan bayi sihat 😁