Susu fullcream

Baby saya dah cukup umur setahun besok . Saya nak bagi susu fullcream fearnleaf . Macam mana cara bancuh ya ? And boleh ke saya bagi baby minum susu fullcream yg berperisa strawbery atau coklat pada anak contoh air kotak dutch lady tu

2 Balas

Bancuhan ikut sama macam packaging. Garam dan gula tambahan seeloknya diberi selepas 2 tahun. Tapi terpulang pada awak nak bagi atau tidak.

seeloknya jgn bg berperisa. beri yg plain sahaja, sbb yg berperisa tu for sure manis.