Bby dlm kandungan kurang berat badan

Helo ibu2. Ade x ibu2 alami bby kurang berat dalam kandungan.. ade ke cara untuk bg bby dlm kandungan berat bertambah sesuai dgn usia kehamilan ..&6month

15 Balas

hi masa sy mengandung bby sy x mmbesr ikt umur jdi Dr suggest minum susu sblm tdr n makan mknan yg bkhasiat elak mkn mkn yg x seht...tpi bby sy still sama jdi 37 mingu Dr suru admit ward untuk bersalin paksa...syukur bby lahir 2.26kg jg...now 5 mont 5 day..berat 6.7kg...