baby kerap mual\muntah

helloo moms my baby 6month 13days, siapa boleh terangkan baby sy start mkn tp every time bagi makan mesti muntah, & skrng x bagi makan dlu, saya bagi susu, tp baru puting botol masuk mulut baby start mual, kadang2 muntah ?

1 Balas

biasa..tu..sbb bby baru nak start makan..anak sy pun mcm tu dulu..tp sy ttp bg makan jga..moms jgn cpt ptus asa..perkenalkan bayi dgn menu yg sma dulu dlm 1 mnggu..smpai bby dpt terima..lama2 baby akan terima..