Soalan gatai

Hehe maaf soalan ni tentang suami isteri hal rumah tgga , nk tnya pengalaman mom2 kt luar sana bila waktu hampa besama dgn suami ? Time tgh mengandung , berapa week yg elok ? Saya dah 2nd trimester cuma msih takut2 Bukan apa kesian dkt suami la , walaupun dia tak kisah sbb dia tau mengandung , tgok kt tt ckp boleh ja besama time pregnant . Cuma takut kan skrg bnyk kes tak layan suami , suami cri luar (minta simpang) Walaupun saya ada ja layan pakai tgn smua tu cuma kadang nk besama juga tpi suami takut .. rasa berapa week sesuai ? Dan pengalaman mom kt luar sana ? Takut kang goyang bnyk sgt efek baby lak 😂#firstbaby #firstmom

23 Balas

Sya awal awal tu tak bersama jugak sbb takut ada baca cakap rahim tak kuat lagi , lepas dah 8/10weeks mcm tu , seminggu kadang ada jugak 2/3kali bersama cuma kene jaga jaga and jangan terlalu ganas , utk posisi pun ikut yang kita selesa , insyaAllah takda apa , suami pun kene jaga jugak , takboleh biarkan dia lama lama mcm tu 🤣