Sy da lewat datang haid selama 7hr dan telah lakukan Test HCG tp samar2

5 Balas

saya 5 hari lambat period pastu cek upt samar samar, terus g klinik cek. dr scan, alhamdulillah kantung ada. heartbeat takde lagi masa tu sebab baru 5w.

cuba test guna a few brands lain untuk dapatkan kepastian. seperti clear blue ke

2y ago

baiklah sy akn beli test yg lain. tq ye😊

alhamdulillah cek guna clear blue pregnant 2- 3minggu. terima kasih semua

Nanti lpas 2w cek balik upt ye ☺️ Semoga ada rezeki

2y ago

baiklah. tq 😊

try dip and tell

2y ago

baik sy beli jenama ni. tq