Hai. Boleh ke kita makan obimin & iberet sekali? Or kena salah satu je. Sbb HB rendah

HB rendah. 26weeks

5 Balas

baik amik salah satu je. takut overdose vitamin yg lain. obimin dr pernah bgi thu bleh amik satu sehari je sbb vitamin a dlm tu tinggi. iberet bleh 2 biji sehari.

Salah satu sahaja..jgn overdose.. HB rendah selalu nye doctor akan suruh makan zincofer.. HB normal boleh amik obimin

sis boleh try minum sunquick oren tanpa gula segelas sehari..tips nurse kk saya bgtau untuk naik kan hb 😊

Lebih baik awak ambil iberet tapi makan 2biji sehari . Pagi dan petang

Either one, double dose.