Tido tengahaeri

Hay mommy2 smua.. saya nak tnya boleh ke kita org mengandung kalau start tengahari je.. mata dh rse ngantok nak tido.. ade org kata x elok org mengandung tido tengahari..

11 Balas

Tidur je sis. Badan kita penat sis, walaupun tak buat kerja berat tapi bawa baby. Lagi kalau dah trimester ke3 lagi penat sangat2. Semoga sis dan baby sihat ye🥰

kenapa tak elok 😆...tido je lah klu dah ngantuk..org ngandung ni cepat penat letih so kena banyak rest..jgn lah tido tgahari smp maghreb plak😆

Oh ni sye x layan 😂. Ngantuk je terus tdo sbb sye mmg kaki tdo. Lagi lagi ada anak mmg xde tdo dah tu. Slagi boleh tdo sye tdo je

Saya first trimester kuat tidur sebab tu je masa tak rasa loya. 😂 lagipun mengandung kan cepat rasa penat. Rehatlah, tidur. 😬

kalau x larat. tido je.. sy 1st trimester teruk alahan. tido sepanjang masa. bkn stkat tghri je. bangun ntuk mkn, solat n mandi je.

tido je. Nnt baby dh keluar mana srmpat tido tghari. Tido2 aym je kalau keletihan sgt😂.

4y ago

ini betul 🤪🤭

bg sy tdo je selagi blh...nt ada baby dah xdpt nak tdo suka hati mcm skrg...

saya kalau balik chckup, tengah hari tu confirm tidur. penat ya amat

Sy pn selalu je nap skjp masa tghri sbb time tu mmg terasa pnt dia

saya paling tidur tengahari.. haha.. kailullah kan lagi baik👍