Pertanyaan

Hay mommy Saya Nak Dekat 6 Tahun berkahwin Tpi Belum Ada Rezeki lagi Ada Tak ibu2 Yang tahun Ramuan Kesuburan Nak Cepat Pregnancy

2 Balas

Susu Efferty sangat berkualiti dan menjadi pilihan kebanyakan pasangan dalam ikhtiar hamil disebabkan harga lebih rendah berbanding rawatan diluar sana malah memberi result +ve yang agak cepat. Efferty mempunyai ramuan yang terdiri dari pelbagai vitamins dan minerals yang cukup untuk badan. KANDUNGAN BAHAN dalam EFFERTY: 🍆🍅🥦 Inositol (B8) 🥑🍇🍓Folic Acid (B9) 🐝🐝🐝 Madu Asli (Asid Organic) 🥛🥛🥛 Susu Kurma (FOS-Prebiotik Usus) https://wa.me/60175505177?text=Pm+Efferty

Jumpa doktor cek dalaman semua suami and isteri. Dah tau keadaan badan baru boleh try apa2 supplement jika perlu

4y ago

tq sis