Exchange transfusion

Hati mak mane xsayu xsedih tgk keadaan anak mcm ni

Exchange transfusion
2 Balas

Bilirubin nye bacaan tuk bby sis tggi ea?? Kne tuka drh ke cmne tu sis?? Hrp sis kuat...Allahu..😔mg Allah pmudahkn sgalanya..aamiin..mcm sy bby sy dh umo 4 bln sis..kata doc bcaan msih tggi 397 bilirubinnya..kne tggu lg few month bln 1 nye chckup n result drh sm ada kne tuka drh or x..skrng ni doc bg bby ubt acid folic pil dgn ada satu lg jnis syrup itam tuk bby mkn stiap hari.....jika x turun bacaan trsebut br kena tuka drh..nk2 bby sy ritu lahir prem...... I know how ur feel sis😞.. hrp sis kuat...aamiin...

5y ago

Tul tu sis..yg pling trs tntu kita as mak... Hrp2 ank sis blh blik cpt dan d pmudahkn segalanya...Aamiin

Allahu.. Sabar laa sis.. Sian bby 😢