Menjala ft 7 bulan pregnant

Hasil menjala pagi tadi ft 7 months pregnant . Rasa nak patah pinggang sis . Tapi itulah tak boleh duduk diam . Ada juga ke mommy yang active macam saya even perut memboyot 🤪 Baby dalam perut pun active sama keep bergerak ke kiri ke kanan time menjala . Btw nak order Roti Jala area Shah Alam , Subang , Klang , Sg Buloh , Kota Damansara & sekitarnya . untuk Jamuan / Kenduri / Tea time / Breakfast & etc boleh whatsapp no di atas kay !

Menjala ft 7 bulan pregnant
9 Balas

Sama la.. sy kerja ofis tp buat side job doorgift wedding, & mcm2 events. Sekali buat beratus2 pack ade yg smpai 1000 pack.. tgh preggy 5 bulan.. mmg jenis kuat cari duit.. xleh dduk saja tak buat apa..

2y ago

hai sis boleh share tak doorgift tu buat apa & promote dkt mana? saya housewife mcm nak buat side income mcm ni jgk sambil bantu husb..

ya Allah sedap nya . fav sy nii . skarang susah nk mkn roti jala . sbb tk rajin nk buat 😂😂 . tunggu balik kg je req dgn mak tlg buatkan

Sedapnye...sye dri mengandung smpi la sye dh bersalin tk dpt nk mkn roti jala...mmg mengidam...tp tula jauh klu dkt blh order🤤

same la..sy pon peniaga..jual sarapan pagi..ni da stat cuti..ttop kedai..mgu dpn da kne serah diri..38w..GDM

Sama sis,msa pregnant ank sulung dlu rajin kemas2 rumah kasi deco2🤣🤣mlm2 ssah bgun sbb sakit pinggang

sama sis sy dari pregnant 4bulan sampai sekarang 8bulan . masih menjala ..pinggang jangan cakap hihi

Sedapnyaaaaaaaaa 😍 Semoga dipermudahkan segala urusan✨ 👍🏻

Woww sedapnyaaa rasa nak menjala lah pulak tengok ni heheh

sama la mcm sy sampai org lain risau😂