Janin tak berkembang

Haritu scan baby dah 5minggu. Selepas 2weeks harini pergi klinik sebab perut selalu mengeras, tapi bila scan janin tak berkembang malah makin kecil. Adakah boleh membesar kembali normal dan boleh diselamat kan atau sebaliknya? Doktor suruh scan 2mgu lagi

1 Balas

Sy rasa 5w cuma kantung saja. Sbb kantung blh mengecil, janin tidak. Dan janin blh dilihat sekitar 7w keatas. Klu bentuk kantung dh meleper, mmg susah. Cuma sy nasihat kan byk2 bsabar & redha.