Adakah mual n alahan tanda baby sihat?

Assalamualaikum nak tanya, saya selalu mual, tapi muntah kdg2 ja, tapi tak terlalu teruk masih boleh bekerja. Nak pergi scan selalu penat, cuti habiskan masa dgn tidur ja. Sepatutnya dah 8w 4d. Ingat 9w baru nak pergi scan. Masih belum beritahu suami n family risau nak bagi harapan. Byk dgr scan hnya ada kantung, janin tak berkembang. Selalu risau tentang tu. #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

In shaa Allah ada tu. Yg penting jangan skip folic acid, banyakkan minum susu.