Darah nifas, luka, atau period?

Haritu saya gugur masa 11w. Start dari hari gugur sampai darah nifas dah tak keluar selepas total 9 hari. Hari ke 4 lepas dh stop darah tuu, ada keluar darah lg sikit. hari ke 5 pun sama bila check kt dlm guna cotton bud, ada darah koko. Malam sebelum keluar darah tuu ada bersama suami. Esok pg bangun buang air tgk ada lendir transparent dgn darah sikit, sy igt tuu darah masa bersama tp lama plk berdarah cuma tak byk. Tuu darah apa ye? Masih darah nifas atau darah luka masa bersama? Takkan period kot mcm cepat sgt jee dah period

4 Balas

darah luka. sbb tu dktr selalu advise utk rehat dulu sampai period sampai