Kiraan utk AC (abdominal @ perut) melalui ultrasound bayi dlm kandungan kurang 2 minggu.

Haritu buat usg. then doc ckp bhgn ac (abdominal) baby kurang week dari yg sepatutnya. sekarang dah 28 week. time kiraan usg AC baru 26 week. sedikit risau. siapa ada pengalaman yg sama mcm sy? boleh kongsi tak mcmna cara nk naikkan semula perkembangan pembesaran baby dlm kandungan supaya jadi normal semula .

1 Balas

Doctor suggested apa?

4y ago

doc plan utk repeat scan @ do usg ni lagi 2 minggu. nk tgok growth ada increase atau tak. then doc suggestd utk mkan lebih sikit tp x explain detail psl full nutrition. rasa dh makan elok dh huhu