Sakit Pinggang

Haritu admit ward sebab demam. Cerita sekali duk sakit pinggang, sekali doc bwk p scan. Buah pinggang nanah. Allah. Pikiaq baby ja lani. Doc just operate letak tiub kt buah pinggang masuk antibiotics harap kencing keluar sekali nanah. Nak operate tebuk sedut bahaya utk baby dan mak.. Tawakal.. Sambung dalam ward la sebulan lg boh antibiotics... Mana yg sakit sakit tu better check stg jd mcm saya... Nsb nanah tu 3cm ja besar juga bg doc tp nsb buah pinggang xkacau cuma nanah tu nak tempek duk tepi tu sikit... Harap baby ok sgt sampai legaa. Aminnnnn

3 Balas

Sama mcm sy..sis ambk berapa lma nanah kluaq dri kencing...msa tu sis brpa bulan?sy dh 10 hari an antibiotic

get well soon sis and baby 🙏

Semoga dipermudahkan