week 5 day 5

Harini wife pergi scan.. tapi doktor ckp tak nampak baby lagi.. 😢 anak sulung

week 5 day 5
36 Balas

awal lagi tu. sy dulu 7 weeks bru nmpak kantung.. skli lg scan 10 weeks bru nmpak jelas baby & heartbeat skali..

Dont Worry.. Awal Lagi Tu.. Saya Masa 8 week Pon Baru Nampak Kantung Je.. After 13 Week Baru Nampak Baby 😊

Sya pun sma..5w4d xnmpk ape..dr suruh dtg smla lg 2w..sya pn ank sulung..sma2 doa agar bby kite sihat ya

They said 5 weeks too early lg utk scan tp boleh la nk check confirmation kan pregnant ke tak

Its normal.. Baby still growing.. Xlama nnti baby munculkan diri. Sy pun lmbt jugk masa 1st dlu2..

It's okay...baby is still growing tu yg x nmpk. Just take care of both mama and baby's health 😊

Xyah risau la.. Doa yg baik-ii in shaa allah ok.. Sebab baru lagi.. Kena jaga btl-ii😊

Saya smlm scan 7 week , heartbeat baby ade tpi halus lgi . So awak fikir positif je ya .

Awal lagi tu.. Saya ritu pon x nmpk jugak.. Next scan 9w lbh camtu baru nmpk baby..

Saya 9 week pun tak nampak kantung kosong.mai 12w bb dlm tu siap boleh menari lg