Air gula vs jarum

Harini sy minum air gula lepas bersalin sbb ade GDM, wlupun dah bersalin, air gula sangatlah loya utk sy.. lepas tu time kali kedua ambil darah, nurse cucuk x lepas2, ngalir air mataku.. sian dia mgkin penat sbb ramai sgt kat kk tdi kan.. hehe.. klu mommy2 yg lain, mana lebih perit? minum air gula atau kena cucuk jarum?? #airgula #gdmdietcontrol #baruhabispantang44hari #jomsembang

2 Balas

sy minum air gula seksa juga...uhuhu...tgk org lain laju je.abis...sy xleh laju nnti nk muntah...kena laa minum perlahan n kena y ada perasa...so sy kena bw sndiri perasa anggur...klu kat klinik rse gula original...alhmdullah ambil drh so far ok ja...sakit skit je...hihi