36weeks

Harini scan doc baby mcm taknak keluar lagi. Selesa sgt kot duduk dlm perut ? Position dah kt bawah dah, tp xduduk laluan lagi. Hai lah anak, xnak ke jumpa mummy ni ? y xsabar nk jumpa awak ni. Awak pulak mcm seronok je duduk dalam tu smpai senak² kena tendang ?

2 Balas

sis boleh bcakap cakap dgn bayi. minta keluar baik baik lancar segala urusan semuanya. pasti bayi dengar 😇

4y ago

Tuhla. Skrg ni hari2 ckp dgn dia. Klu nak keluar, mami dedi dh ready 😂 harini dia bg mengeras smpi sakit² betul. Xtau la ready ke dia atau saja teasing 😅😅

Sama la kita.