4w pregnant cirit birit

Harini saya rasa layu sngat badan. Sngat tak bertenaga rasa lemas je. Kepala pun pening. Dah 2x buang air besaq harini, buang air besaq yg kedua kali tu dia mcm cirit birit . Mmg mcm ni ke? Saya baru 4w… nak scan ke ape mmg x nmpak ape lagi. Risau pula.

2 Balas

Cirit birit tiada kaitan dengan pregnant sis. Mungkin sis salah makan atau food poisoning.

1y ago

Possibility tu tetap ada sis. Seeloknya sis pergi dapatkan rawatan di klinik. Bila kita pregnant ni kena extra care sebab tengah fragile.

keracunan kot tu