persedian kehamilam mumy dah prepair brg baby ke belom

harini saya dah 35week 4days ..ada sapa due dgn saya tak ☺️8.11.20..tinggal lagi sbulan je lg. ..tingl barang kperluan sya je belom sdia . anak dah settle ..💁💁 .saya suka buat mcm ni sbb senang jimat space dan mudahkan kerja mesi nak amik baju baby nanti..#pregnancy #Second_Baby

persedian kehamilam mumy dah prepair brg baby ke belom
67 Balas

Besok 20/10 due date saya,tapi takdelah bawak barang banyak2, baju baby saya cuma prepare 2 pasang je. . 😅 pelik jugak kenapa sis bawak banyak sangat?