persedian kehamilam mumy dah prepair brg baby ke belom

harini saya dah 35week 4days ..ada sapa due dgn saya tak ☺️8.11.20..tinggal lagi sbulan je lg. ..tingl barang kperluan sya je belom sdia . anak dah settle ..💁💁 .saya suka buat mcm ni sbb senang jimat space dan mudahkan kerja mesi nak amik baju baby nanti..#pregnancy #Second_Baby

persedian kehamilam mumy dah prepair brg baby ke belom
67 Balas

Baju baby takyah bawak banyak2. Cukup utk masa discaj nanti je 2 pasang pon okay. Kalau kene warded pon bby pakai baju hosp. Semua lengkap ada.

banyak nye sis . dalam lr tak pakai pape pon , die balut ngan napkin hosp je . sayaa jst bawak satu beg tepi jee tuh pon ade yang tak pakai .

Sy awl2 dh packing ms 25 mnggu.. now sy dh 34 mnggu 3 hri sme lah due date buln 11/20202 jgak.. moga kita2 di permudh kn bersalin nti yew..

Due 25/11...da siap🤗..bwa brng yg prlu ja..ada ckp bsalin dlm pkpb ni klu tda masalh shari ja bole balik...smoga d prmudakn🤗🤗

Sy due 24/11 tp doc suruh serah diri 38w means 10/11. Tp sy x mau .. sy nk gak serah diri 11/11 nati laa sbb no cantik hahahaha 🤣🤣

4y ago

11/11/2020 cntik tu..

Sy due 7.11.20.. dah siap packing.. tinggal tunggu nak bersalin je.. huhu.. bwk 2 set baju baby je.. yg lain standby dalam kereta..

sya due 7/11..tapi kena bersalin awal 38minggu nti sebab ada kencing manis..brg2 sya dan baby dah prepare,pack mcm ni juga..

wah xlama dh sis... semoga dipermudahkan urusan sis dan bby nnti... saya 03.11.2020 masih belom siap sepenuhnya...

sye 1/11 semua da preapair tgh tgy tnde je nie huhu biase awl 3 week....hrp bby kua mgu dpn sama beday mummy die hehehw

saya pon due 8.11.2020. Alhamdulillah semua barang dah ready. moga urusan bersalin kita semua dipermudahkan 😊