Hi mommies

Harini saya 27week tapi saya rasa perut saya makin kecik bukan makin besar. Tak tahula ni perasaan saya ke apa. Jadi risau pulak. Ada tak ibu rasa macam tu. #ingintahu

10 Balas

Hi sis. Xsemestinya perut bonjol ke depan sis. Kdg ada momy ni membulat ke bawah, ke atas..bonjol bujur kedepan biasanya org tua ckp ank lelaki..tpi kalau bulat nmpk sekata ank prmpuan. Tu petua sj bukan kprcyaan. Asalkan check up sis normal ok la tuu..ikut badan masing2