Hi mommies

Harini saya 27week tapi saya rasa perut saya makin kecik bukan makin besar. Tak tahula ni perasaan saya ke apa. Jadi risau pulak. Ada tak ibu rasa macam tu. #ingintahu

10 Balas

rasa tak boleh tentukan saiz sebenar. kan cek perut nurse akan ukur tinggi rahim tu. kalau selari dgn minggu, maknanya semua elok. kdg kita je rasa2 ni. & benda ni boleh buat kita stress. agak risau sgt, pergi klinik dptkan pendapat kedua, ketiga kalau nk tunggu check up kk lama.