Klinik

Harini saya 19minggu 4hari,Mengikut pengiraan saya la...tapi sampai ke harini saya belum berdaftar mana² klinik lagi..sbb alahan yg teruk sangat..tak apa ke saya lewat berklinik???

43 Balas

Kalau anak first sis kene pegi dh kk buat buku. Nanti nurse marah kalau lewat sangat sebb sis dah 19w dah tu. Sy bukak buku dkt kK 10w. Sepanjang dh buka buku tu terus check. Sekurang2 nyaa nurse pantau. Macam sy 11w dh kene minum air gula n detect kencing manis. So nurse pantau.