Side effect inject depo

Hai mommies! Saya ada inject depo bulan lepas. Macam biasa side effects after inject tu pening² kepala dan lenguh satu badan. After 3 weeks dia jadi gatal² satu badan, gatal yang lain macam. Sampai ada biji² macam miang keladi. Saya pun dah telan ubat gatal. Tapi sama jugak kesannya. Saya ada tanya nurse kelmarin masa checkup anak 3 bulan. Dan nurse cakap tak pernah ada lagi side effect inject depo naik gatal² satu badan. Dia suruh teruskan inject lagi untuk bulan seterusnya. Saya jadi stress gatal saya ni dah tinggal parut. Sedih🥹

Side effect inject depo
1 Balas

kalau lepas 3 minggu bukan side effect dah. selalunya side effect tu akan ambil masa dari 24 jam ke 3 hari. lebih dari tu bukan side effect, kemungkinan alahan/sakit disebabkan benda lain. ada salah pemakanan pape ke?

1y ago

ya maybe bukan side effect ni. sebelum ni saya memang takde alahan. mungkin sebab lain ni. terima kasih awak.