28 weeks 2days

harini pg jmpa nurse tmbang brt skli scan bby..speechless sbb brt bdn trun 0.9kg dri yg sblmnya..tak sngka brt trun smpai mcm tu sdgkn bila mkan mcm tak ingt dri sndri gdm..tp bila scan brt bby naik dari 468g smpai 1.26kg n bby sngt aktif smpai nurse pun susah nak kira heart rate sbb bby asyik bergerak..rsau juga bila brt sndri trun mcm tu skli...dktor nak jmpa balik dlm masa dua mnggu dri skrg nak pantau brat bdn sbb tak konsisten..ada tak tips nak naikkn brt bdan??? #firstbby #gdmmother

1 Balas

Makan nasi, roti, buah-buahan. Memang berat badan turun merisaukan. Tapi berat badan naik mendadak ketika hamil pun tak bagus. Rasanya doc nak tengok konsisten je tu

5y ago

smua tu sya mkan dri sya thu sya pregnant..tp brt bdn sya susah nak naik walaupun sedikit