DOAKAN SAYA SELAMAT BERSALIN

harini pergi KK sbb baby kurang kick , terus kk refer ke hospital . sampai2 cek jalan dah 1cm , kena tahan wad dah malam ni , esok kena induce dah 38wks 1dy , ikot kan due 14.06 .. 😅 . mummy2 tolong doakan sy ye , semoga saya selamat bersalin .. kalau boleh nak normal lah 😭 . firstmom . SAYA NAK JADI IBU DAH 🦁

2 Balas

awak sama due dengan saya. 14.6 juga. saya pun masih menunggu haritu dah 1cm. Dr suruh balik sebab takde contraction. huhu. slagi tak keluar slagi tulah kita risau kan 😥

Moga dipermudahkan urusan mummy. Doakan sy jgk tak sabar nk lahirkan baby jun ni🥰