Brownish spotting 5weeks1day

Harini lepas raya2 sakan kluar brown spotting 🥺😭 what should i do.. patut gi hospital ka? Kalau gi emergency kpj boleh? Kalau pakar mmg tutup harini cuti 😫 kalau gi gh x prefer..

2 Balas

Saya pun spotting brownish masa 5w1day minggu lepas. Disebabkan pernah gugur bulan satu tahun ni, Dr bagi ubat kuat rahim duphaston and MC dari kerja untuk rehat. Alhamdulillah dah satu hari tu je spotting. Better pergi klinik untuk cek. Kalau ikut pengalaman gugur dulu, start dengan brownish and next day makin banyak, after 4 days baby keluar. Better take precautions

2y ago

Ok tq sis. Nanti sy gi klinik. Risauu 🥺

Kalai banyak sangat . Better pergi klinik.