spotting coklat 8w

Semalam baru lega takde spotting coklat harini i pergi toilet nak buang air eh ada lagi. what should I do? Ubat doc bagi dah abis (duphaston). Patut pergi klinik lagi sekali atau bedrest 1 minggu tanpa makan ubat minggu depan baru jumpa ? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

4 Balas

Sy pun kejap ade kjap x de spoting sy ajak suami g check dia ckap spoting je tak ade pape la to.jangn pikir sngt or stress.kite kat office ni pun x tenang wat kerja

Sy pon 3 hari dahni keluar spotting coklat hitam, cek kantung kosong 8w. Next week kena gi cek lg. so far x sakit perut ke apa xde

pg klinik balik + total bedrest sampai bleeding stop.

Terus makan ubat. Boleh beli kat farmasi..

2y ago

Ubat apa ye?