Assalamualaikum..

Harini hari ke 4 saya dok rasa sakit perut memulas jaa perut nii .. baby dok mengeras jugak tapi tak kerap sangat , pinggang sat2 dok rasa sakit saya baru 35weeks 3day patut dak saya p hospital ??#pleasehelp

2 Balas

Kne pantau dlu. Klu dlm sejam tu tiap 5 minit mengeras + discaj + sakit pinggang, pelvic..blhla kt hsptl.

2y ago

Sy pun mcmtu skrg ni tp dh 38w. selagi takde discaj/pecah air, hsptl suruh balik dlu. Pantau gerak bby sekali ya