ALHAMDULILLAH

Harini genap sudah 38minggu, bila lah agaknya baby nak keluar . Hi mommy share lah mommy preg keberapa minggu ?

135 Balas

Saya pun harini genap 38w. InshaAllah diberikan kemudahan oleh Allah, selasa ni bersalin induce :)

5y ago

Aminn. Terima kasih. Sis pun semoga dipermudahkan bersalin dan jaga diri :)

Hri khmis ni ckup 38weeks..smga d prmudahkn urusan kita smua..xsbr dh nk tggu baby kluar ni..

Sya msuk 35mggu. Almost 1month to deliver. Nervous & excited. Smoga dpermudahkan semua nya. ☺

5y ago

Insha Allah aamiin...

saya 34 weeks.. ape pon semoga dipermudahkan segala urusan bersalin awak nanti yeee

5y ago

Aamiin, awak pun sama

36w... Berdebar jgak ni... Ble ank ke 4 ni, trasa lain plak... Huhuhuuuuu...

sy hari ni 37 week...harap2 la kluar 30 nov ni sama birthday ngn daddy dy

Sama la..sptutnya dah genap 38w..tp baby dah kluar 3 hari lepas..Alhamdulillah

5y ago

Bestnya baby dh kluar...sy pun hrp 38 weeks nt baby dh nk kuar jgk..hihihi

39w 2d..doa kan semoga dipermudahkan ye sy dan ibu2 lain bersalin..

Semoga dipermudahkan segala urusannya nanti.. 😄 saya baru 14minggu..