pregnancy 13weeks

harini dh ckup 13 minggu next week masuk 14minggu tapi saya rasa makin sakit badan dan loya. sejak dh ckup 13minggu ni selalu pening2 🤧 saya first mom 🥹

6 Balas

utk yg alami sakit2 badan tu, boleh je mtk suami urutkan slow2 kt bahu. sy lepas dpt urut, lega sikit rasa.. loya sbb perubahan hormon, memang kena tahan sikit la yg ni. biasa sy buat, minum air yg masam2 manis or makan limau. x sure la menjadi ke x kat org lain.. tp alhamdulillah trt kt diri sendiri, at least x la teruk sgt rasa loya tu..

Saya pun start sakit badan lepas bangun tidur. Sakit dia tu macam baru lepas hiking semalam. 😂

sama. sy start 13 week Baru alahan teruk. makan minum semua keluar balik 😂 #firstmomtoo

samaa . sy pun 13w . pening kepala nk pecah kepala rasa . mual muntah pun tk hilang lagi

ya sy sama mcm awak 12w - 13w asyik sakit kepala

Tahniah puan