Doakan Saya! #39w

Harini dah 39w, masih tak ada tanda tanda bersalin. Doakan baby cepat keuar dan sihat semuanya ☺️

21 Balas

sama dngn sy hari tu dh 39week msih x da tanda nk brsalin..perut rasa kram..sakit bwah ari2..prgi chek x da bukaan lnsung..tnggu smpai 40week ..ttp x da jugak so warded n masuk ubat..dh masuk ubat doc chek msih x da bukaan lnsung..chek jntung bby dh x cntik tekanan darah sy pun asyik rendah last2 emegency czer sy do'a kn..semoga sis dipermudahkn segala urusan bersalin