39weeks pregnant

Harini cukup 39w tapi saya langsung tiada tanda nak bersalin. Dah la cuti terlalu awal sebab nak balik berpantang jauh. Wahai anak, bila nak keluar niiii.... #1stimemom #pregnancy

8 Balas

Sama laa kitaa :( Cuti dari minggu lpas lgi. Ingatkn baby nakkluar awal tp hrini takdak tanda2 lgi. Bilaa laa nkkluar haa. Harini 39 weeks 3days dah. Sama sama doakan kita cpat bersalin. Haha dah bosan duduk rumah dahhh.

4y ago

huhu.. sy dah 2 minggu mmbazir cuti ahahahaha. aamiin aamiin sis. sama2 kita doaa

Saya doakan semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Aamiin 3x 🤲🏻 Boleh banyakkan berjalan atau try cari di YouTube senaman memudahkan ibu bersalin. Macam saya, saya amalkan banyak berjalan

4y ago

aamiin

Kerap duduk mencakung sis..saya 39 mggu pun xde tanda..saya try duduk mencakung dalam 2 -3 hari je..39 mggu 4 hari saya besalin,duduk dalam 5-6 minit je xlama..

4y ago

thankyou so muchhhh 🥰🥰

Sama la sis.. sy pun 39w arini. takde tanda.. cuma merasa la kejap contraction tu kejap semalam. Seronok agaknya dlm perut 😂

4y ago

contraction palsu pun rakada ni hahaha

Sama kita sis.. Ni hari genap 39weeks tanda² pun blm lagi... Semoga ank kita ni nak kluar la brpa hari ni aamin... 😊

4y ago

kan. aamiin. nak beranak tu mix feelimg sebab pikir curi tu kalau boleh nak dia cepat je kluar hihi

sama la kita sis..17 okt ni dah due.blm ada tanda2 nk bersalin.maybe tggu dadynya blk utk bcuti jg mumy bsalin kot🤭

4y ago

huhu sy 22.. takutnya. takut overdue

banyakkan jalan sis. macam sy 39 minggu,tak ada tanda langsung,tau2 dah 3cm & terus bersalin 🤭

4y ago

bila sis besalin?

up