Mempercepatkan keguguran natural (kandungan kantung)

Harini bleeding kali 2 .. Semalam dh pergi hospital tp doktor suggest utk keguguran natural , if ada pendarahan teruk baru pergi hospital.. atau selepas 2 minggu tiada kantung keluar baru doktor bg buat D&C.. Masalahnya harini dah start sakit macam segugut tapi tak keluar darah banyak pun.. Sesiapa tahu tips untuk mempercepatkan keguguran ?? #mengandungkantungtanpajanin

Mempercepatkan keguguran natural (kandungan kantung)
12 Balas

Dah brpa bulan mengandung kantung?

4y ago

3bulan sis. Alhamdulilah dh selamat keguguran natural semasa Di Hospital Kajang doktor pakar bagi ubat induce. Selepas beberapa jam baru fully miscarriage.

Upt positive tak?

4y ago

hcg tkkn hilang dlm 1hari even lps gugur upt still akan positif. hcg tu akan makin kurang dlm masa 1 ke 2weeks