TTC Hadir 😄

Harini baru hari ketiga lewat; niat dihati bagi seminggu lewat baru nak check. Tapi selagi tak check tertanya tanya. Pregnant ka ada masalah lain adeyy. Sebab kalini macam lain sikit takda tanda2 mcm nak period pun. Cuma breast membesar itu ja. Lain lain simptom tak wujud 😂 ada ka yang macam ni jugak?

TTC Hadir 😄
11 Balas

saya pun tgh tggu nak test je ni. period lagi 3 hari. tanda2 yg sgt pelik, perut cramp on off mild2 kat belah kiri, pinggang pun sakit. padahal nk period tak sakit pinggang. pastu suami pegang puting pun saya marah, sbb sakit, n boobs pun tiba2 membesar sampai tak muat bra hahahhaha pastuuu selsemaaa n asyik bersin padahal takde la berhabuk rumah ni. da dkt 2 minggu selsema. harap2 ada rezekiii

1y ago

update: saya period 3 hari lps dpt faint line

sy pun sme sis, lewat period bru 3hari.. nak tunggu lewat sminggu lme sgt pastu kite sje la try🤭eh skali test naik double line pekat xsmpai 1 minit🙏🏻Besok nye cek lagi still sme .. so mksdnya mmg pregnant.

1y ago

Thank youu🤗 Semoga ad rezeki utk awak jgk .

Saya pun mcm ni , sebulan lebih lewat period , hampir 2mnggu juga test tp asik 1line , bila stop cek 3hri , sekali cek 2line terang , ttc 4tahun dan pcos ✌🏻

saya pon lewat 3 hari terus cek pakai clearblue dengan dipp & tell positif lepastu double confirm cek lagi lewat 14 lewat

Mcm saya takde tanda2 tp lewat 2 hari saya test naik samar, lepas seminggu dah terang sgt, cuba je test, tak cuba tak tau

1y ago

Period awal jenis regular ke?

cuba buat test sis.. risau juga kalau dh pregnant tiba² awak lasak..semoga ada rezeki awak dan suami.

klu regular period, da bley detect pregnant ke x.. smoga ada rezeki sis kali nie.. aminn..

1y ago

So far skg kitaran haid jd normal balik dah, takut jugak lewat ni sbb perubahan hormon ke apa. Tu yg tak test lg hehe

cuba la buat test. semoga ada rezeki buat sis dn husband☺️🌻

1y ago

Aamin aamin yra 🤲🏻

buat jee test sis , InsyaAllah doa yang baik²

Nanti update sis.