Mintak pendapat ibu2 berpengalaman

Period saya dah lewat 22 hari, CD52. Tak pernah selewat ini. Selalunya lewat dalam seminggu je. Tiga hari lepas, kepala sakit sangat mcm migrain. Simptom biasa kalau saya lewat period. Cuma kali ni, tak hilang sampai hari ni. Saya check upt CD50, masih negative. Plannya kalau tak period, saya nak klinik untuk confirmkan pregnant atau tidak. Tapi, malam semalam saya perasan ada sikit lendir coklat. Pagi tadi, pad bersih. Cuma, bila saya check , ada sedikittttttttt tompok darah dekat tangan. Even, masa buang air kecil pun takde apa2 tanda darah period. Jadi, patut ke saya teruskan niat untuk ke klinik atau, tunggu dulu?#seriusnanya

4 Balas

test UPT semula, then pergi klinik. atau kalau nak test UPT di klinik pun boleh.

4mo ago

oh kalau dia terus scan pun better. ada tempat suruh buat UPT dulu.

mgkin tu darah period yg nk klua.. klu sye tggu sehari 2 dlu tgk mcm mne..

4mo ago

maaf ya. saya mintak pendapat at least dapat yakinkan husband saya kalau saya boleh postpone hasrat ke klinik tu. kalau2 ada yg share pengalaman seperti saya. apa pun terima kasih atas respon.

boleh je kalau nak pergi

B