baby tak berbedung

harini baby saya 22 hari.. start semalam dia dah taknak berbedung kalau tidak mengamok2 nak keluar..soalan saya tak apa ke baby tidur kaki dia macam ni tak straight.. ada effect apa apa tak nanti?

baby tak berbedung
46 Balas

xde effect kaki pun ,yg effect kaki tu klau ikat bedung dkt kaki sbb function bedung ni balit n kemaskn tgn anak bkn kaki , kaki perlu dibiarkn bebas .. konsep bedung utk elakkn anak dr tersentak2 mase tdo tapi klau baby lg selese xbedung so follow je rentak dia Group baby dec2022/2023 https://chat.whatsapp.com/K6SHxUl5ivX5Y2L5aoIrTG