baby tak berbedung

harini baby saya 22 hari.. start semalam dia dah taknak berbedung kalau tidak mengamok2 nak keluar..soalan saya tak apa ke baby tidur kaki dia macam ni tak straight.. ada effect apa apa tak nanti?

baby tak berbedung
46 Balas

bedung Tu cuma tak mahu baby terkejut terkejut ketika tidur..baby saya usia sebulan lebih pun dah X mahu dibedung hehehe ...now usia dia Dah 4 bulan.. alhamdullilah xde apa pun..saya blanket kan je dia ...dia ske blanket ..ikut keselesaan baby ..asal dia tidur Lena and tak menangis