baby tak berbedung

harini baby saya 22 hari.. start semalam dia dah taknak berbedung kalau tidak mengamok2 nak keluar..soalan saya tak apa ke baby tidur kaki dia macam ni tak straight.. ada effect apa apa tak nanti?

baby tak berbedung
46 Balas

4 org anak saya sume masalah nak bedung. kali ni preggy saya dah faham tujuan swaddle/bedung. tapi kalau baby tu tak seselesa bby kena swaddle macam kat lua negara tu misti sebab cuaca kita ni panas. kena hati2 juga supaya baby xdemam. material kain dan baju baby kena pilih yg sesuai.