baby tak berbedung

harini baby saya 22 hari.. start semalam dia dah taknak berbedung kalau tidak mengamok2 nak keluar..soalan saya tak apa ke baby tidur kaki dia macam ni tak straight.. ada effect apa apa tak nanti?

baby tak berbedung
46 Balas

bedung tuk tenangkn baby.klau dh mengamuk mmg x tenangkn baby dh namenye.bedung bkn tuk ikat kaki baby ketat2 tau ibu2.doc x sarankn ketatkn bhgian kaki,bedung kemaskn bhgian ats je.bhgian bwh longgarkn.nnti tulang peha boleh kuar dr soket.