Hi, harini anak saya dah masuk 1bulan 5hari.. nak tanya, anak saya dah 2 hari tak berak.. selalu dia kerap berak.. ada masalah ke kalau macamtu atau tu normal je macam kita ni yang dewasa kalau nak membuang? Sebab dia asyik menangis je takut perut dia tak selesa sebab tak berak.. boleh share apa apa tak? Dia full bf

2 Balas

kalau susu ibu tak berak 3 hari pun still normal.

2mo ago

oh baik baik..sebab ni anak first, tu risau sikit..kalau normal ok lah.. terima kasih,🥰

dia minum susu ibu or fm?

2mo ago

klu susu ibu..normal. cuma nya lps mndi kerapkan urut..buat urutan iloveyou, urut kaki bby..