Anak tak poop poop

Hi mummy, anak dah masuk sebulan, normal ke kalau ada sehari tu dia tak berak langsung? Pampers berat sebab kencing je tapi takda berak dia. Normal takk? #firstbaby

2 Balas

biasanya kena pantau dalam 3 hari kalau tak berak baru risau ...kalau baby kerap kentut and perut tak kembung its okay ...tapi kena pantau juga ye dalam masa 3 hari kalau dia still tak poop sila bawa ke klinik

10mo ago

Okay sis. Saya take note. Saya akan pantau kalau jadi lagi. Heheheh alhamdulillah

kalau ank sis full breastfeeding xpe sis.

10mo ago

Alhamdulillah baby dah poop. Sehari je dia tak poop, esok tu berdas das dia bagi bahahhaha