Baby tak membuang

Hai mummy, normalkan kalau baby full bf tak berak lebih sehari , baby sy asyik meneran je ni hari ke3 dia tak berak. sy risau dia sembelit ada apa2 suggestion taj nak bagi baby berak. Baby sy baru 2 bulan. #pleasehelp #firstbaby #firstmom

3 Balas

fully bf normal x mmbuang byk hari, klau rasa dia srmbelit, sapu minyak telon kt perut. tp klau sembelit dia nangis xduduk diam dah

nurse saya cakap, kalau baby fully breastfeed, normal. Paling paling 4-5 hari..cuba tanya nurse yang jaga awak masa pregnant.

sama..bby sy pon dh 4 hri x berak..risau pulak..dia just kentut je

2y ago

bby sy bf tp formula..3 4 ari bru berak..just kntut je