5 July 2020

harini anak ibu dah 39w 1d , due pula lagi 6 hari . perasaan pun dah bercampur aduk . 20% rasa takut sebab berapa hari lagi nak bertarung nyawa . 30% rasa sedih sebab bersalin tanpa mak di sisi . 30% rasa gembira sebab tak lama lagi dah jumpa budak yang suka tendang perut ibu dia and tak sabar tengok muka dia hihi . 10% rasa gementar sebab di usia 18 dah bergelar seorang ibu kepada seorang budak . 10% rasa sedih sebab pantang rumah mertua dan bukan rumah mak sendiri . Allahumma yassir wala tu'assir rabbi tammim bil khoir 😔 . semoga diberi kekuatan dan ketabahan untuk kita semua 😭 .

1 Balas

Sy umur 15 dah bergelar ibu n pantang pom kat umah mertua...

4y ago

Sis.. Sy pom pernah alami mcm sis ni. Tpi bnykkan bersabar ye..