11weeks 6days

harii² chekupp klinikk sensorangg , sedihh tngokk orgg lain bawak suamii g klinikk chekup sesame , tapii saye sensorang .. kuatkn hatii saya menempuhii dugaan inii .. allah lebih mnyanyangii suamii sayaa , #AlFatihahh tukk arwah suami sayaa?

11weeks 6days
103 Balas

Sgt2 bersimpati dgn awak...😭😭😭awak kena ingt satu ja, Allah ambik husband awak tp dia gantikn baby sebagai pengganti dia utk jaga awak...kena kuatkn semangat demi baby awak.. sy doakn awak semoga awk dpt menjalani hidup dgn baik bersama baby... Al-fatihah...